Bu Dünya Şampiyonluğu Bahse Değer


15 Kasım 2010’da Karaman’da Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı, SGK ve İşkur  için ALO170 projesini Türksat ortak çalışması ile ayağa kaldırdığımızda bunun çok önemli bir proje olduğunun fakında idik. O zaman için kamunun en büyük çağrı merkezi ihalesi idi. Aynı zamanda yazılımı, donanımı ve hizmeti ile en kapsamlı kamu çağrı merkezi projesi idi. Bina ve tesisi takriben 2 ayda topraktan ayağa kaldırmıştık.

Bugün bu proje ikinci bir lokasyona büyüdü ve toplam 300 kişiyi kapsar hale geldi. Verilen hizmetler her gün artıyor ve derinleşiyor.

ALO 170 projesi bu yıl en iyi dışkaynak projesi alanında Las Vegas’ta düzenlenen contactcenterworld.com yarışmasından dünya şampiyonluğu ile döndü. Turkcell Global Bilgi temsilcileri kurum yöneticileri ile beraber sunum yaptılar ve bu proje ile Londra’daki Avrupa şampiyonluğunun ardından Dünya şampiyonluğunu kazandılar.

Bu ödül, Turkcell Global bilginin üçüncü Dünya şampiyonluğu olmakla beraber şirketim ve benim açımdan özel, çünkü ilk defa tam anlamı ile grup dışı bir Kamu projesi ile ödül alıyoruz.

Bu başarıyı mümkün kılan, emeği geçen tüm Turkcell Global Bilgi çalışanlarına, kurumlardaki yönetici ve memurlar ve tüm kurumsal müşterilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Bu arada unutmadan; en iyi self servis alanında yaptığımız ses teknolojileri projesi ile Avrupa birinciliği ve Dünya ikinciliğini alan Turkcell Global Bilgi ekibine de teşekkür ederim.

Sağlıcakla kalın,

Engin Utkan

About Andy Engin Utkan

Salesforce Consulting and Training

1 Responses

  1. Osman Fırat

    Tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum engin bey:))
    Ayrıca bu projenin benim memleketimden hizmet veriliyor olması bana ayrı bir gurur kaynagı oldu:))

    Beğen

Yorum bırakın